Alege originalul

Pentru a te bucura de experiența extraterestră autentică, asigură-te că achiziționezi originalul.

Pe partea frontală a ambalajului se regăsește sigla Alien Surface metalică și embosată.

Spatele ambalajului prezintă elementele grafice din poza alăturată.

Scanează codul QR pentru a vizita site-ul internațional Alien Surface.

Folia și kitul sunt ambalate individual.

Când achiziționezi folia din magazine fizice, asigură-te că ambalajul care le include este sigilat.

Cel mai important element de originalitate este timbrul negru sau alb embosat care se află pe suportul fiecărei folii Alien Surface.

Dacă instalezi folia la partenerii noștri, asigură-te că primești suportul foliei cu timbru pentru a beneficia de programul Alien pe viață.

În plicul cu folia vei găsi și instrucțiuni de instalare. Scanează codul QR și accesează site-ul nostru pentru a vizualiza instrucțiunile în format video.

Ajutoarele de nădejde din kitul de instalare sunt Alien Gel, Alien Microfiber, Alien Squeegee, Alien Cleaner și Dust Absorber.

Folia este proiectată în cel mai mic detaliu de către designerii noștri și este tăiată cu tehnologie revoluționară în fabrica Alien Surface. Butoanele și căile de acces rămân perfect funcționale.

Produsul este atât de durabil, încât vine cu programul Alien pe viață. Prin acest program, AlienSurface.ro va înlocui orice folie zgâriată pentru tot restul vieții device-ului tău.

Click aici pentru detalii.

În magazinele partenere vei găsi folia Alien Surface și fără kit. Aceasta este ambalată într-un plic negru cu zip pe care vei identifica toate elementele grafice de pe ambalajul cu kit. Asigură-te că este desigilat în fața ta!

Atenție! Folia Alien Surface nu se taie în magazine, partenerii o recepționează sigilată, tăieturile de mare precizie fiind realizate in fabrica Alien Surface.