Urmărește instrucțiunile video.
Totul va fi mult mai clar.

Recomandăm să faci instalarea seara pentru ca, după aplicare, dispozitivul sa fie utilizat cât mai puțin. Pentru fixare definitivă corectă, evită introducerea lui în buzunar timp de 8 ore.

Pasul 1

Pregătirea

Înainte de instalare, curăță zona de lucru și pregătește elementele din kitul de instalare: folie, gel, paletă, microfibră, instrucțiuni, precum și dispozitivul vizat. Este foarte important să aplici folia într-un mediu fără praf, fum, scame sau alte impurități.

Pasul 2

Cu mâinile curate

Succesul instalării depinde de curăţarea mâinilor și, în special, a vârfurilor degetelor, dar și de curăţarea dispozitivului cu Alien Cleaner. La deschiderea Alien Cleaner, păstrează-l împăturat pentru a evita uscarea lui. După degresarea cu Alien Cleaner, finalizează curăţarea dispozitivului cu Alien Microfiber și asigură-te că nu a rămas nicio impuritate pe device.

Pasul 3

Gel pe degete și dezlipește

Aplică Alien Gel pe degete ca să nu lași amprente pe partea lipicioasă a foliei și apoi desprinde de pe suport folia care urmează sa fie montată.

Pasul 4

Mai mult gel

Pulverizează Alien Gel pe partea lipicioasă a foliei de la o distanță de 5-7 cm. Folosind degetul, întinde uniform gelul pe toată suprafața lipicioasă. Datorită gelului, aceasta va deveni nelipicioasă pentru 5 minute. Identifică, îndepărtează decupajele și păstrează-le pe suport, unele îți vor trebui ulterior.

Pasul 5

Aplică sau reaplică

Așează folia pe dispozitiv cu partea lipicioasă în jos. Datorită gelului, va glisa ușor și va putea fi poziționată la distanțe egale față de margini. Decupajale foliei trebuie să se suprapună pe elementele dispozitivului. Ghidează-te după ele!

Dacă folia glisează greoi, ridic-o și aplică din nou gel pe partea lipicioasă. Nu s-a aliniat perfect? Poți relua acest pas de până la 7 ori.

Nu trece la pasul 6 până nu ai poziționat perfect folia.

Pasul 6

Elimină gelul și bulele

Umezește paleta Alien Squeegee cu Alien Gel pentru a aluneca mai ușor pe folie și, astfel, eviți întinderea sau deplasarea ei. Elimină gelul și bulele de aer cu paleta, dinspre centru spre margini.

Dacă ai un telefon pliabil, vezi aici ghidul de instalare.

Pasul 7

Microfibra

Șterge excesul de gel de pe dispozitiv cu Alien Microfiber, dinspre centru spre exterior, cu atenție sporită la marginile foliei care pot capta scame.

Pasul 8

Microfibra

Presează fiecare zonă de folie pe marginea curbată cu podul palmei, 5 secunde, până la lipire. Dacă folia nu se lipește pe anumite porțiuni, reia procesul după o pauză de 10 minute.

La muchiile de 90 grade (ex. iPhone 12) vezi aici video cu procedura.

Dacă ai ales laterale separate, vezi aici ghidul de montaj.

Folia pentru colțuri, dacă există, se aplică ultima, chiar și fără gel.

Pasul 9

Ai puțină răbdare

După aplicare, redu la minim folosirea dispozitivului și nu îl introduce în buzunar timp de 8 ore, acesta fiind timpul necesar pentru ca folia să se fixeze ferm. Bulele de lichid și micile imperfecțiuni rămase după aplicare dispar în 24-48 ore.

Dacă ai un telefon pliabil, vezi aici ghidul de instalare.

Dacă folosești o carcasă, monteaz-o pe telefon dupa 48 de ore de la instalarea foliei.

Timbrul embosat de pe suportul foliei autentifică faptul că produsul este original.

Detalii aici.

Alien pe Viaţă.

Doar la noi beneficiezi de acest Program de Reinnoire a Foliei, unic pe piaţa din România! Practic, cu costuri minime, reînnoiești folia de pe device-ul tău oricând și ori de câte ori dorești, indiferent de motiv!

Păstrează folia, suportul ei și sticluţa Alien Gel pentru a putea beneficia de programul "Alien pe viaţă”.

Și dacă te-ai născut cu două mâini stângi, folia de la Alien Surface tot o poți instala foarte usor.
Da, Alien Gel-ul e secretul :)

Alien’s Tips & Tricks

Informează-te!

Folia Alien Surface se mulează suplu pe toate suprafețele expuse ale device-ului, pe muchii și marginile curbate, însă trebuie respectați cu strictețe și întocmai toți pașii detaliați pe site și exemplificați în tutorialul video.

Năzdrăvanii Alien's!

Nu uita că ai ajutoare de nădejde! Alien Gel, Alien Squeegee și Alien Fiber. Apelează cu încredere la ei când e momentul, fiindcă ei sunt tot ce îți trebuie pentru a aplica cu succes folia pe gadget-ul tău, singur! Dacă ai nelămuriri, îți este alături și echipa Alien Surface™, de luni până vineri, între orele 8:30 și 16:30.

Fii vigilent!

Pentru rezultate cât mai bune, spală-te pe mâini înainte de a începe instalarea. Asigură-te că atât zona de instalare, cât și dispozitivul sunt curate și fără impuritați.

Centrarea și alinierea sunt cele mai importante aspecte pentru ca folia Alien Surface™ să arate impecabil odată aplicată. Verifică pe site-ul nostru www.aliensurface.ro pagina device-ului tău, deoarece multe modele au informații privind suprafața de acoperire. Înainte de instalare, identifică fiecare bucată de folie, pentru a vedea unde se potrivește.

N-ai reușit? Ai 7 șanse!

Dacă nu ți-a reușit, nu e totul pierdut! Poți să dezlipești folia pentru a o reaplica, dar nu după mai mult de 10 minute! Trage ușor de un colț al foliei, dar cu grijă să nu se întindă. Pulverizează Alien Gel și reaplică folia.

Dacă ai prins o mizerie sub folie, dezlipește doar porțiunea cu pricina, curăță de mizerie (cu degetul umezit) atât suprafața în cauză de pe gadget, cât și porțiunea de folie dezlipită și aplică din nou. Aceasta devine lipicioasă în 15-20 min.

Cum îndepărtezi folia?

Dezlipește unul dintre colțuri și trage de folie la un unghi mai mic de 40 grade față de suprafața pe care este lipită (a nu se da peste cap), pentru a nu rămâne reziduuri lipicioase. La dezlipire, trebuie să acorzi o atenție sporită suprafețelor din aluminiu (dacă device-ul tău are din acestea), deoarece folia se fixează foarte bine pe ele.

Dacă ești nerăbdător!

Poți grăbi procesul de lipire a marginilor curbate suflând AER RECE spre zona vizată, cu ajutorul unui uscător de păr.

Video Alien

Dacă vrei să vezi, pas cu pas, recomandările de aplicare, dă o fugă pe site și vei vedea în acțiune Alien-ul priceput!

Alien for life!

Doar la noi beneficiezi de acest Program de Reinnoire a Foliei, unic pe piaţa din România! Practic, cu costuri minime, reînnoiești folia de pe device-ul tău oricând și ori de câte ori dorești, indiferent de motiv!

Păstrează folia, suportul ei și sticluţa Alien Gel pentru a putea beneficia de programul "Alien pe viaţă”.

Întrebari frecvente

Folia nu se lipește la colțuri, cum procedez?

Folia pentru colțuri se aplică ultima, fără gel.

După cât timp de la instalarea foliei Alien Surface™, pot să o dezlipesc și să o reinstalez?

Nu mai mult de 10 minute. Dacă trebuie sa îndepărtezi folia de pe dispozitiv pentru a o reinstala, menține degetele umede și înlătură cu atenție folia (în așa fel încât să nu o întinzi). După care poate fi reaplicată pe dispozitiv, folosind pașii obișnuiți.

Dacă în timp folia se dezlipește accidental pe o suprafață mică, la un colț, ce trebuie să fac?

Curăță de mizerie atât suprafața, cât și porțiunea din folie dezlipită cu degetul umezit cu Alien Gel și aplică din nou. Aceasta devine lipicioasă în 15-20 min.

Alien pe viață: Pentru a beneficia de programul de reînnoire trebuie să păstrezi folia deteriorată, sticluța Alien Gel și suportul foliei cu timbrul care autentifică faptul că produsul este original.